Catalan

vidusign és un projecte europeu de dos anys de durada adreçat a joves europeus amb sordesa, entre 15 i 24 anys, per tal de fer servir el vídeo com a eina de comunicació creativa. El vídeo permet molt més que posar-se davant una càmera i signar. Emprant el vídeo de manera interessant i diferent les persones europees amb sordesa poden trobar una manera de ser creatives, i aquesta és una gran eina per solventar els problemes amb els que ens trobem en el dia a dia.

vidusign fusiona l’ús del vídeo en educació, el com les persones sordes es comuniquen i el com es fa servir el vídeo: visualment per ampliar l’alfabetització, i per ajudar en l’ús de la tecnologia. Les idees que aporta el projecte poden ajudar a les persones amb sordesa a comunicar-se sense barreres a través d’Europa, ajudar-les en la seva educació i, encara més important, en el seu treball.

vidusign ha produït sis models de vídeo que poden inspirar tan a professors com a estudiants en l’ús creatiu del vídeo. Els vídeos van des de nivells de principiant fins avançat.

El folletó de vidusing dona una visió general sobre les idees principals alhora que aporta un suport pedagògic per anar començant. Aquí te’l pots descarregar gratuïtament.

booklet_cat